Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 13 juni 2014

Snaidero keuken in Vedergrijs

Gisteren heb ik een keuken verkocht aan een klant uit Spaarnwoude (iets boven Amsterdam en Haarlem); Snaidero keuken project 643. Bij deze keuken heb ik volgens mij voor het eerst de kleur Grigio Piuma (vedergrijs) hoogglans lak toegepast. Vedergrijs klinkt "grijzer" dan het is, het is eigenlijk een variatie op wit hoogglans.

De klant en ik kwamen er eigenlijk toevallig achter, maar Vedergrijs valt bij Sistema 22 keukens in dezelfde prijsklasse als Bianco Artico ("ieselijk wit") hoogglans lak. Hier onder een foto van een Snaidero Orange keuken in vedergrijs hoogglans lak. Ik heb voor de showroom trouwens met spoed een monster besteld van deze "nieuwe" kleur (mijn monster is nl. naar de klant).


Vedergrijs is eigenlijk bedoeld voor mensen die Bianco Artico iets te strak vinden (is heel wit) en Bianco Luce iets te "geel". Bianco Luce is voor Sistema 22 keukens overigens minder voordelig als Bianco Artico.

Nog even terugkomend op de Snaidero keuken van project 643. Zoals je op onderstaande foto kunt zien is de klant nog wel even bezig voordat de nieuwe keuken gemonteerd kan worden... De klant verwacht dat de keuken er medio januari volgend jaar in kan. Voor deze keuken zijn de monteurs Jan en Joop ingepland voor de montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten