Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 6 juni 2014

Snaidero keuken in Belgie opgeleverd (project 635).

Gisteravond ben ik bij de klant van Snaidero keuken project 635 geweest in België. Deze klant heeft een nieuw huis in cottage stijl gekocht. In dit huis hebben we de mooie strakke Italiaanse keuken gemonteerd.


Deze keuken is één van de eerste keukens waar we de nieuwe versie van de plafondafzuiging hebben geleverd. Bij dit type wordt de dampkap bediend met een afstandsbediening. Ook is er nu 1 afzuigunit van 90cm in het plafond gemonteerd en niet 2 losse units van 50cm. De klant vond het systeem goed werken. Het ziet er ook wel strak uit vind ik.


Omdat de klant ook een hoge druk stoomoven bij me heeft gekocht heb ik ook met hem gekookt om het apparaat uit te leggen. Tegenwoordig zit er een iets verbeterde gebruiksaanwijzing bij de hoge druk stoomoven. De klant was dus zelf ook al enthousiast aan de slag gegaan, vooral met groente en vis. Ik heb er daarom nu voor gekozen om rijst, aardappelen en vlees voor klant klaar te maken.

De klant gaf aan vooraf heel erg over de hoge druk stoomoven te hebben getwijfeld, maar nu juist heel erg enthousiast te zijn over dit apparaat. Hij wilde nog stoompannen bij kopen. Ik had daarom beloofd om nu het linkje op het blog te zetten voor de kleine stoomoven pannetjes, bij deze dus.


Een gedeelte van het eiland bij deze klant is voorzien van een werkblad in corian. Bij het koken heb ik er daarom even op gelet hoe het zit met vlekken van kurkuma (geeft best "gemene" gele vlekken). Ik kwam er achter dat je kurkuma bij corian heel makkelijk kunt verwijderen. Beetje schoonmaakmiddel en dan met een sponsje er over heen; zo klaar. Ik moet eerlijk zeggen dat dit bij corian makkelijker gaat dan bij composiet. Over de verschillen tussen corian en composiet heb ik trouwens al vaker wat geschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten