Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 4 maart 2014

Snaidero Topazio keuken (verkocht in 2001)

In 2001 heb ik een Snaidero Topazio keuken verkocht aan Marten uit Oegstgeest. Onlangs heeft Marten contact met me opgenomen omdat hij nog wat Snaidero spulletjes nodig had. Per e-mail stuurde hij nog de tekening door van de keuken zoals ik die voor hem gemaakt had toen. Ik heb deze tekening hier onder ingesloten, wel leuk om te zien hoe een Snaidero keuken er in 2001 uit zag. Bij de Snaidero Topazio zoals Marten die heeft zie je dat er horizontale lijnen op de deuren zijn gemaakt. Op zich verkoopt Snaidero dat nog steeds maar heet dit opvolgende model nu Time.


Naast de tekening kreeg ik ook nog een foto van deze Snaidero keuken zoals hij er nu bijstaat. Je ziet dat ik toen nog Imperial apparaten verkocht. Imperial als apparaten merk bestaat nu niet meer, Míele heeft het merk overgenomen en heeft uit kostenoverwegingen besloten om de twee merknamen samen te voegen (ik bouw nog regelmatig Imperial stoomovens in trouwens).


Naast de apparaten is er natuurlijk nog veel meer veranderd in die 13 jaar tijd. De tekeningen die ik nu voor klanten maak zien er heel wat anders uit. Hieronder bijvoorbeeld de tekening van de Snaidero keuken van project 630 in Koblenz (Duitsland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten