Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 22 maart 2014

Snaidero keuken in Koblenz opgeleverd

Monteur Steef is gisteravond tot heel laat doorgegaan om de keuken in Koblenz van project 630 klaar te maken. Echt super want de keuken is nu in 1 keer klaar en zonder opleverpunten opgeleverd.


Het lijkt wel lang zo`n hele week voor de montage van een keuken. Maar zo`n keuken als project 630 kost best wel tijd voor de montage. De pantrykast wordt bijvoorbeeld ter plaatse in elkaar gezet. Zo`n hoge kast van 120cm breed is gewoon te onhandig om te vervoeren, dat is vragen om transportschade. Ook wordt er veel ter plaatse aangepast in zo`n kast. Deze keer bijvoorbeeld een ladekoelkast die onder het werkblad in de pantry is gemaakt. Zo heb je meer dingetjes als bijvoorbeeld de stopcontacten en LED verlichting onder het overstekende deel van het werkblad, etcetera etcetera.


De nieuwe keuken is nu ingepakt omdat de klant de komende maanden nog aan het verbouwen is in de woning. Het zou zonde zijn als er dan bijvoorbeeld een schilder de kwasten gaat schoonmaken in de mooie nieuwe keuken.


Zodra de klant klaar is met de verbouwing hoop ik er zelf nog even heen te gaan om de apparaten uit te leggen (met name de stoomoven). Ook wil ik dan graag nog even een mooie foto maken van de keuken. Het lijkt natuurlijk heel erg op de S18 keuken uit de showroom (onderstaande foto).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten