Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 28 maart 2014

Snaidero Ola 20 keuken in Barendrecht

Volgende week hoopt monteur Steef de Ola 20 keuken te gaan monteren bij project 623 in Barendrecht. Vandaag heeft de transporteur de keuken hier opgehaald zodat deze morgen bij klant afgeleverd kan worden. Zoals je op het blog van klant zelf kunt lezen zijn ze nu de tegels aan het leggen in de ruimte voor de nieuwe keuken.


Het is niet de eerste Snaidero keuken die we in Barendrecht hebben verkocht. Zo staat er ook nog een hele mooie Snaidero Ola 20 in Bianco Nordic en een Snaidero Way opgesteld bij klanten in Barendrecht. Heel verschillende keukens allemaal. Toch zijn ze stuk voor stuk gespoten in Micalak (een lak die tussen mat en hoogglans in zit als het ware).


Nog even wat anders. De keukenbeurs in Milaan komt steeds dichterbij en daarom "lekt" Snaidero nu af-en-toe een foto van wat we kunnen verwachten daar. Deze keer twee foto`s van zowel de Snaidero Orange Evolution als de Code Evolution. Nieuwe versies dus van deze Snaidero keukens. Deze keuken modellen zijn getekend door Michele Marcon, een interieur architect uit Asolo/Treviso in Noord Italië. Zoals je op deze foto`s kunt zien zijn de keukens een stuk minder strak gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten