Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 13 maart 2014

Iroko snijplank op maat gemaakt

Een paar weken terug had ik een stukje geschreven over de houten snijplanken. Naar aanleiding hiervan belde de klant van Snaidero keuken project 615 me op. Ze vond de Iroko snijplank die op de video staat wel leuk, maar dan zonder het "holletje" en wilde ze ook liever de kopse kanten van het hout naar boven (op het kopse stuk is het hout sterker). Ik vond het wel een goed idee eigenlijk. Hij is voor klant gemaakt en per post verstuurd. Ik leg er binnenkort nog wel eentje van in de showroom.


Naast de Iroko snijplank heb ik er ook eentje in Zebrano nu in de showroom. Is weer iets aparter als het Iroko. Voor de mensen die zich afvragen wat ik bedoel met het "holletje", je ziet het heel goed op deze foto. Ik denk dat ze van Snaidero dat holletje/kuiltje gedaan hebben om te voorkomen dat dingen van je snijplank af rollen.


Tenslotte hier onder nog de video over de snijplanken.

5 opmerkingen:

 1. Hallo, bovenste snijplank is eigenlijk precies wat ik zoek, als cadeau voor mijn vriend. Wat zijn de afmetingen en wat is de prijs? En zou deze verzonden kunnen worden? Mvg Ankie (ankie_geenen@hotmail.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Ankie, leuk! De afmeting is 44.5x45x8cm. De prijs is 190 Euro. Het verzenden is 6,75 Euro. Ik hoor er wel van.

   Verwijderen
 2. Beste Rudy,

  Kan je nog aan een zebrano snijplank geraken zoals op de foto?

  Mvg,

  Dimitri (Dimitri.vermeulen@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Per toeval op deze pagina geraakt. Comments zijn al enige jaren oud maar heb toch een vraag. Wij zijn voornemens een Snaidero keuken te kopen en willen weten of deze planken nog leverbaar zijn. En kun je deze planken na verloop van tijd schuren en i de olie zetten. Lees veel over beschadigingen na veelvuldig gebruik, maar een schuurtje erover en een lik olie doet volgens mij wonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedemorgen Anoniem,

   De planken zijn nog leverbaar. De bedoeling is dat je zo`n plank regelmatig in de snijplanken olie zet. Uiteraard kun je schuren als de beschadigingen te gek worden. Al vind ik persoonlijk (heb ik ook in de video gezegd) de snijplanken te mooi om echt te gebruiken als snijplank...

   Verwijderen