Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 7 maart 2014

Italiaanse design keuken in Eindhoven (project 609)

Een paar maanden terug heb ik in Eindhoven een Italiaanse design keuken geplaatst (project 609). Nou ja, ik heb de keuken geleverd en monteur Steef heeft de montage gedaan. De klant woont in het huis nu en gisteravond ben ik langs geweest om met ze te koken in de stoomoven.


De klant in Eindhoven heeft gekozen voor de S18 keukenopstelling, maar dan met het eiland gedraaid ten opzichte van de hoge kasten wand. Ten opzichte van mijn eigen S18 keuken is een hoge druk stoomoven toegevoegd met daaronder een vaatwasser op hoogte ingebouwd.


Ook heb ik "maar" 1 koel-/vriescombinatie. Bij klant zijn twee koel-/vriescombinaties naast elkaar ingebouwd met er tussen een greeplijst zodat de deur geopend kan worden (zonder greep dus). Met twee koel-/vriescombinaties naast elkaar heb je qua inhoud ongeveer hetzelfde als een Amerikaanse koelkast. In de opstelling van klant is zo`n Amerikaanse koelkast wat druk. Vandaar dat we het zo hebben opgelost.


De klant vroeg of ik vaker langs wilde komen om te koken, maar dat gaat me niet lukken (ik ben nu al heel weinig bij vrouw en kindertjes thuis). Ik wil wel proberen om meer video`s te maken van koken in de stoomoven (zoals laatst met de mossels). Ik heb de indruk dat veel klanten het fijn vinden om wat op gang geholpen te worden met de hoge druk stoomoven. Er worden bij Míele zelf trouwens ook workshops gegeven om te werken met de stoomoven (tijdelijk voor slechts € 19,95 per persoon). Houd er wel rekening mee dat bij de Míele workshop alle Míele stoomovens door elkaar behandeld worden (dus ook de lage druk stoomovens). Ik heb hier daarom hier wat links met recepten voor specifiek hoge druk stoomoven:

Franse uiensoep uit de hoge druk stoomoven
Erwtensoep uit de hoge druk stoomoven
Rendang vlees klaar maken met hoge druk stoomoven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten