Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 6 maart 2014

Snaidero keukens in Rotterdam

Gisteravond ben ik naar Rotterdam geweest voor twee verschillende klanten die op de Kop van Zuid wonen. Eén van die klanten heeft net een huis gekocht op de 43e etage, dus ik ben er even langs geweest om de ruimte (en ook de lift) in te meten. Je kunt niet zomaar even een hijskraan langs sturen om blad naar boven te brengen, alles moet dus met de lift omhoog. Hoe dan ook, ik heb de maten en kan het nieuwe keukenplan gaan maken.


In de showroom hier in Arnemuiden zijn we nu bezig om de S10 keuken opstelling aan te passen. De hoge kasten wand wil ik nu in roestvrijstaal laten zien. Dus zowel het eiland als de hoge kasten worden roestvrijstaal. Volgens mij gaat dat er echt heel mooi uit zien. Hier onder een foto van zo`n keuken waarbij zowel de hoge kasten als het eiland in rvs is uitgevoerd.


Vóórdat ik de witte deuren weg heb gehaald heb ik nog snel een video gemaakt van de "oude" situatie zodat ik het allebei kan laten zien aan klanten. Ik probeer die video volgende week wel op het blog te zetten. De video van de S18 keuken (is immers ook hoogglans wit met roestvrijstaal) heb ik trouwens wel klaar (had ik ook al eerder op blog gezet).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten