Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 16 januari 2014

Snaidero keuken in Berghem

Bij klanten die een Míele hoge druk stoomoven bij me hebben gekocht probeer ik altijd nog even een keertje te komen koken als de keuken klaar is. Gewoon wat eenvoudige dingen om mensen te laten zien hoe het apparaat werkt. Zo ben ik gisteren naar Berghem geweest (in de buurt van Oss) om te gaan koken in de nieuwe Snaidero keuken van de klant van project 608.


Als je naar het huisnummer moet zoeken van het adres waar je moet zijn is dat soms best wel eens lastig in het donker. Deze keer was het niet zo moeilijk want vanaf de straat zag ik al een mooie keuken staan, kon niet missen; hier moest ik zijn! Ik kwam in een grote oude boerderij en daar staat dan opeens zo`n grote Italiaanse design keuken!


Super om in zo`n grote keuken te mogen koken. Een veel groter eiland als ik thuis heb, je hebt echt genoeg werkruimte zo. In m`n volgende keuken wil ik dat ook, tussen de kookplaat en de spoelbak heb je nu goed de ruimte en dat werkt gewoon heel fijn. Als je dan omdraait heb je alle apparaten in handbereik en op hoogte; ideaal. Ik heb voor deze klant gewoon wat simpele dingen voorgedaan, hoe je bijvoorbeeld rijst kookt in de stoomoven. Of juist het simpele koken van een ei (3 minuut op 118 graden vind ik persoonlijk het best). En natuurlijk hoe je groente en vlees klaar maakt in de stoomoven (ik heb kip en rundvlees gedaan). Van de kookplaat heb ik alleen 1 zone gebruikt om m`n rundvlees even wat kleur te geven, verder alles met de stoomoven. Wat moet je dan nog meer met zo`n grote inductiekookplaat? Sommige dingen kun je niet met de stoomoven, voor wokken of maken van je saus heb je nog je inductiekookplaat kookplaat nodig (wokken heet dan roerbakken). Of juist de inductie teppan van Neff, ook heel leuk om te gebruiken.


Voor de 2 dochters van klant heb ik nog even een linkje: hier lees je hoe je lekker en makkelijk stoofperen klaarmaakt met de hoge druk stoomoven. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten