Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 23 januari 2014

Wit hoogglans keukens

Vorige week en begin deze week zijn de monteurs Jan en Joop bezig geweest met de keuken van project 624 in Vlissingen. Hier onder een foto van deze keuken in Vlissingen. Een wit hoogglans gelakte keuken in de kleur Bianco Artico ("ieselijk wit" in ons Zeeuws dialect). Dit wit is een stuk strakker als het Bianco Luce (de andere wit hoogglans van Snaidero die bijv. bij deze keuken in Bunschoten is gekozen).


Eigenlijk zou nu begonnen worden met de Snaidero keuken van project 616 in Hooglanderveen maar daar kunnen we nog niet terecht (aannemer heeft huis nog niet klaar). We hebben daarom maar bedacht dat Jan en Joop nu aan de S10 showroomkeuken gaan werken. Het roestvrijstalen eiland wordt vervangen en ik krijg nu inductie in plaats van gas. Toen ik in 2001 m`n showroom opbouwde was inductie nog niet zo "common" als nu, vandaar dat er alleen gas op het eiland lag en een beetje stroom voor vonkontsteking. Ik heb geen kruipruimte onder de showroom en wil ook niet in m`n mooie vloeren gaan frezen. Vandaar dat Joop nu gaat proberen op een andere manier een kookgroep (2 x 220 Volt) op het eiland te krijgen.


Het "oude" eiland van de showroom keuken wordt straks goed ingepakt en gaat naar een klant toe (keuken project 627 in Aardenburg). De klant in Aardenburg (ook in Zeeland) krijgt wel nieuwe hoge kasten want ze willen liever het "ieselijke" wit in plaats van Bianco Luce.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten