Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 31 januari 2014

Keuken 620 in Bergen op Zoom; koken met de stoomoven

Zoals ik gisteren al schreef ben ik gisteravond naar Bergen op Zoom geweest voor de Snaidero keuken van project 620. Ik kwam om te koken met de stoomoven natuurlijk, maar eerst nog even een paar foto`s gemaakt natuurlijk. Wat ik bijvoorbeeld leuk vind is dat bij deze keuken een spiegelplint is gebruikt. De vloertegels worden door de plint weerspiegeld. Hierdoor lijkt het een beetje alsof de keuken zweeft en de tegels onder de keuken doorlopen.


Het eiland is bij deze keuken extra lang gemaakt zodat je er met heel veel mensen (een man of 8) aan kunt zitten. Aan de kant waar je niet werkt (koken/spoelen) is de wijnkoeler gemonteerd. Heel lekker die wijn, maar het ziet er natuurlijk ook geweldig uit.


Ik heb natuurlijk nog wel meer foto`s gemaakt, maar die staan op de project pagina van de klant op m`n website. Ik kwam natuurlijk om te koken met de stoomoven. En dat was ook wel nodig, want klant had echt het apparaat nog nooit gebruikt. Ze hadden gewacht tot ik kwam om het apparaat uit te leggen. De startset met gastronorm stoomovenpannen (die standaard door Míele bij de stoomoven wordt meegeleverd) zat dus nog gewoon in het plastic.


Hoe dan ook, we hebben samen gekookt en lekker gegeten in de nieuwe keuken. Ik heb nu echt wel het gevoel dat ook deze klant een enthousiast stoomoven gebruiker gaat worden. Ze gaan in elk geval gauw naar de Sligro om van die kleine gastronorm pannetjes net als mij. Zo`n tafel vol met kleine gerechtjes (zoals ik gisteren op het blog had gezet i.v.m. Chinees Nieuwjaar) zag de klant wel zitten begreep ik :).


Tenslotte. Laatst vroeg iemand me wat slowcooking was. Dit is dus op een lage temperatuur dingen klaar maken, dit gaat langzaam (slow) maar is voor sommige dingen heel lekker. M`n klant gisteren heeft een servieswarmer en ik heb haar dus beloofd een linkje te plaatsen naar mijn blogberichtje over slowcooking met de servieswarmer. Klik hier voor een blogbericht met slowcooking recept servieswarmer. Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten