Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 15 februari 2013

Nieuwe lijn Neff apparatuur

Onlangs is Neff overgegaan op de nieuwe (strakkere) lijn met o.a. SilverLight in de ovens. Heb net een klant uit Breda waar een "oude" lijn oven in zat (zonder SilverLight) waar al drie keer een service op was geweest. Ik zag dat op het Facebook van klant, zodoende heb ik bij Neff gevraagd om het apparaat te vervangen zodat ze geen "maandag oven" meer in de keuken hadden. Zo gebeurde, is an-sich dus fantastisch als service van Neff. Maar nu hebben ze een nieuw model oven gekregen van Neff mét SilverLight. Da`s alleen niet zo`n mooi gezicht omdat de VarioSteam oven van klant nog géén SilverLight heeft. De vertegenwoordiger van Neff heeft nu echter carnaval vakantie, dus volgende week maar `s overleggen voor een oplossing.
Vorige week nog had ik een klant uit Amsterdam die via m`n apparatensite een combimagnetron bestelde. Bij het afhalen vroeg ik nog wat hij er mee ging doen. Nou, moest naast een bestaande oven van Neff. Was dus een oven zonder SilverLight. Klant heeft de nieuwe combi dus hier gelaten en een apparaat uit de showroom meegenomen. Ook Míele en Gaggenau komen binnenkort met een nieuwe lijn. Dit gaat nóg grotere verschillen geven, dus het is wel opletten geblazen bij bestellen of vervangen van inbouwapparaten.
Hoe dan ook, met Neff ben ik bijna helemaal up-to-date in de showroom. Gaggenau is ook al klaar, maar met Míele moet ik nog gaan beginnen. Hierboven nog een foto van de oude Míele lijn met inbouwapparatuur in m`n huidige Snaidero Ola 20 showroomkeuken. De nieuwe Míele lijn met apparaten gaat minder rvs krijgen en meer glas. Hieronder een foto van de nieuwe lijn. Hier had ik eerder over geblogd trouwens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten