Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 11 januari 2013

Plintverlichting voor keukens en badkamers

Met verlichting kun je een keuken toch een stuk meer sfeer geven. Daarom verkoop ik vaak plintverlichting mee bij Italiaanse design keukens. Je laat de plintverlichting `s avonds bijvoorbeeld aan staan als het gewone licht al uit is (verbruik is ook nog eens heel laag bij LED).
Ook voor in een badkamer vind ik het een aanrader die plintverlichting. Bij mij thuis heb ik het ook nu, we laten het altijd `s nachts aan. Gewoon fijn voor onze kindertjes dat het `s nachts niet aardedonker is boven.
Let er bij plintverlichting in badkamers dan wel op dat je de plintverlichting apart laat schakelen van de normale verlichting. In de badkamer wordt de ventilator namelijk vaak geschakeld met de normale verlichting en dat maakt wel geluid. Als je de plintverlichting aan hebt kun je dus het geluid van de ventilator uit laten.
Iets waar ik thuis (helaas) wel op bezuinigd heb is de vloerverwarming in de badkamer. In een badkamer loop je vaker op je blote voeten en dat kan `s winters best koud zijn. Voor een paar honderd euro monteren Jan en Joop er vloerverwarming in, had ik gewoon moeten doen. Achteraf gaat gewoon niet (of je moet de tegelvloer er weer uit halen en dat doe je ook weer niet). Weet ik dan weer voor de volgende keer.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee. Ik kan me voorstellen dat het voor kinderen heel fijn is dat ze 's nachts niet in het donker lopen wanneer ze naar het toilet moeten. Ik werk zelf voor www.verlichtingspecialist.nl en ben altijd op zoek naar leuke ideeën.

    BeantwoordenVerwijderen