Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 18 januari 2013

Nieuwe S18 showroomkeuken

Vanmorgen heb ik de nieuwe S18 showroomkeuken besteld die de Snaidero Gioconda moet gaan vervangen. Het wordt een strakkere opstelling met hoge kasten wand en eiland, geen landhuiskeuken dus. Ook geen Acropolis, misschien een volgende keer.


Het eiland met "halve bladen" vind ik wel heel leuk, hier had ik gisteren al over geblogd. Is weer eens wat anders. Wel jammer dat ik m`n computer tekening (hier onder) nog steeds niet zo mooi krijg als een foto. Moet het nog een beetje bijwerken nog dus.


Wat me ook wel leuk had geleken (maar wat ik uiteindelijk niet gedaan heb in verband met ruimte), is een eiland met een haakse tafel er op. De Ola 20 keuken moet ik nu al gaan verzetten om het grote eiland (365x120cm) van de S18 keuken kwijt te kunnen. Als ik onderstaande keuken zou plaatsen moet de Ola 20 in z`n geheel weg. Ik denk dat ze dat in Italië niet zo grappig gaan vinden :).


Tenslotte nog even over de LivingKitchen beurs. Ik ben op de stand van Liebherr geweest, de leverancier van m`n wijnkoelers. Heb even met m`n telefoon een video gemaakt van de Liebherr WTES5872 wijnkoeler, dit apparaat heb ik namelijk aan een paar klanten aan de hand van een plaatje verkocht de laatste weken.

Ik denk dat ze het wel handig vinden om het apparaat even beter te kunnen bekijken. Het gaat over een wijnkoeler met 3 verschillende temperatuurszones. Je kunt dus witte wijn, rode wijn en rosé op een aparte temperatuur bewaren. In totaal kun je zo`n 178 wijnflessen in het apparaat kwijt. De maat van deze wijnkoeler is dus best fors met 70cm breedte, 74.2cm diepte en 192cm hoogte. Bij Snaidero keukens zit ik vaak rond de 213cm totaal hoogte met de hoge kasten (incl. plint gemeten). Deze wijnkoeler moet dus op een vlonder staan om bovenaan uit te lijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten