Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 4 januari 2013

Acropolis design keuken

Nu de Snaidero Terra showroomkeuken binnenkort weggaat uit de showroom (en de Gioconda landhuiskeuken misschien ook), moet ik dringend wat anders gaan bedenken om in de showroom terug te plaatsen. Ik heb eigenlijk alles al in de showroom staan wat ik nodig heb, dus het is wel een luxe probleem.
Ik heb er al vaker over geblogd, maar ik neig steeds meer naar de Acropolis. Een echt exclusieve keuken die totaal anders is als wat er elders in keukenshowrooms opgesteld staat. Een echte ronde keuken, heel wat anders als anders.
Ik twijfel nog om twee redenen. De eerste is gewoon heel eerlijk gezegd het financiele plaatje. De Acropolis is niet bepaald wat je zegt een prijspakker. De tweede is dat ik altijd heb gezegd dat een keuken niet alleen om naar te kijken is, maar juist ook een gebruiks artikel. Nu kun je dat met alle goede wil van de wereld niet echt van de Acropolis zeggen. Ik denk om heel eerlijk te zijn dat je er een pantry bij moet hebben. Het is echt een object, een echte Italiaanse design keuken dus om naar te kijken.
Waarom wil ik het dan zo graag? Nou, het is wel de Acropolis! Een super speciale keuken, zo totaal anders als standaard. Zo geraffineerd, zo echt Pininfarina. Dat maakt het nu zo moeilijk. Is mijn bedrijf alleen hobby of moet er ook nog wel commercieel gedacht worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten