Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 25 januari 2013

Nieuwe Gaggenau 200 serie inbouw apparatuur / Noviteiten beurs 2013

Vorige week ben ik in Keulen naar de presentatie geweest van de nieuwe lijn Gaggenau inbouwapparatuur. Hieronder de foto`s van de nieuwe 200-serie.
Bij deze nieuwe 200-serie inbouwapparaten van Gaggenau zie je dat de apparaten weer (net als bij bijvoorbeeld Neff) gewoon weer vlak gelijk met de keukendeuren getrokken worden. Bij deze lijn moet je dus altijd een greep voorzien (bij de 400 serie van Gaggenau komen de apparaten dus nog wél naar buiten en kunnen de apparaten wél greeploos). Zowel de nieuwe 200 serie als de nieuwe 400 serie krijgen het volledig nieuwe TFT-Touch-Display. Een door Gaggenau zelf ontwikkeld en geproduceerd display dat nog beter af te lezen en nog intuïtiever te bedienen is.
Bij de koffiemachine van Gaggenau zie je dat het koffiekannetje nu als het ware verdekt opgesteld staat achter glas. Het ziet er dan dus wat opgeruimder uit. Technisch blijft het apparaat verder wel gelijk aan het Neff zusje, de C77V60N2.
Net als bij Míele kun je bij Gaggenau nu uit glaskleuren kiezen (in plaats van roestvrijstaal). Dit zijn de volgende kleuren: Gaggenau antraciet code 100, Gaggenau metallic code 110 en Gaggenau zilver code 130.
Die strakke inbouw apparaten passen wel goed bij super-strakke Italiaanse design keukens (zoals bijvoorbeeld de nieuwe Idea 40 keuken). Hoewel, de 400 serie lijkt me dan nét nog iets mooier, maar daarover later meer. Om heel eerlijk te zijn moet ik bekennen dat de verpakking bij Gaggenau veel belangrijker is als de inhoud. Bij Míele geldt dat tegenovergesteld. Daar is de functie juist belangrijker als de vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten