Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 21 januari 2013

Orange showroomkeuken geplaatst

Een poosje terug heb ik m`n Snaidero Orange showroomkeuken uitverkocht aan een klant uit Tilburg. De Orange keuken moest plaats maken voor de nieuwe S12 showroomkeuken.
De nieuwe eigenaar heeft de keuken inmiddels geplaatst en stuurde me gisteren wat foto`s per telefoon op om te laten zien hoe de keuken er nu uit ziet. De antraciet kleurige muur die ik in de winkel had hebben ze niet mee genomen zie ik :).
Het kanaal van de afzuigkap loopt in de nieuwe situatie juist boven de wandkasten weg naar rechts. Dit hebben ze dus dichtgetimmerd zodat je geen afvoerbuis meer ziet lopen.
Bij dit soort keukens is het trouwens ook mogelijk om de bovenkasten helemaal tot het plafond dicht te zetten. Een afzuigkap buis er boven weg laten lopen zal dan natuurlijk niet meer lukken en ook kun je jezelf afvragen of het wel handig is om spullen zo hoog op te bergen. Je moet toch een trap pakken om er bij te kunnen. Maar voor mensen in een wat kleiner appartement bijvoorbeeld kan het een uitkomst zijn.
Bij de keuken van Jordy en Willem Hans uit Amsterdam (was ik vorige week dinsdag geweest) heb ik ook van die opzetkasten gemonteerd. Ziet er op zo`n grote wand toch ook wel heel indrukwekkend uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten