Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 26 januari 2013

De nieuwe Gaggenau 400 serie / Noviteiten beurs 2013

Onlangs blogde ik over de nieuwe 200 serie van Gaggenau. Deze keer dus over de nieuwe 400 serie. Deze nieuwe apparaten serie van Gaggenau lijkt nog het meest op de huidige lijn, daarom eerst een foto van de Gaggenau apparaten zoals ik die nu in de showroom heb.
Het front komt bij deze Gaggenau apparaten zo`n 3cm voorbij de deur van de keuken. Deze Gaggenau apparaten zijn greeploos en alleen leverbaar in roestvrijstaal (maar dan achter glas). Je herkent deze apparaten omdat er een soort omgezet kantje rond het front is gezet, en natuurlijk door het "uitstekende" front. Hieronder een foto van de nieuwe 400 serie.
In de 400 serie is heel veel leverbaar, dus ook de combi-stoomoven met vaste wateraansluiting. Ook zijn er apparaten leverbaar met een bredere maat van 76cm. Let er wel op dat in de 400 serie het melkreservoir van de koffiemachine wél in het zicht komt en niet verborgen is zoals bij de Gaggenau 200 serie.
Bij sommige Gaggenau apparaten is er de keuze om het bedieningspaneel onder of juist boven te plaatsen. Je krijgt bij "stapelen" van apparaten dan de twee bedieningspanelen boven elkaar.
Naast de bedieningspanelen moet je bij Gaggenau ook rekening houden met draairichtingen. Kun je bij Neff of Míele ovens alleen krijgen met een klapdeur (ok, je hebt nog Neff hide&slide waarbij je eigenlijk geen deur meer hebt die in de weg zit), bij Gaggenau kun je een links of rechtsdraaïende deur krijgen. Bij plaatsing naast elkaar moeten de draairichtingen tegenovergesteld aan elkaar zijn. Dus een linkse deur naast een rechtse. Anders komen de deuren tegen elkaar aan bij het openen.
De nieuwe Gaggenau apparaten worden uitgeleverd vanaf medio april 2013. De uitleveringen worden gedaan op volgorde van besteldatum.
Tenslotte nog een foto van een Gaggenau koelkast. Deze koelkasten worden echt super luxe afgewerkt. Eigenlijk zijn dit de meest luxe koelkasten die je kunt krijgen. Gaggenau levert deze trouwens ook aan andere apparatenmerken zoals de MasterCool lijn van Míele. Met de MasterCool plakker er op verkoop ik het trouwens wel eens zoals vorig jaar nog naar een klant uit Australië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten