Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 31 oktober 2012

Kleuren voor Snaidero keukens

Vorige week kreeg ik een klant in de winkel voor een donker houten Ola 20 (Dark Ash noemt Snaidero dat). Deze deur is enkele maanden terug echter door Snaidero uit de collectie genomen. We kwamen er gelukkig wel uit met een alternatief, dus geen probleem. Naast het Dark Ash zijn ook alle mat metallic kleuren vervallen en vervangen door het nieuwe mica-lak. In de Snaidero folder staan nu nog wel foto`s van Ola 20 keuken opstellingen in deze mat metallic kleur, dus houd er aub rekening mee.
Mica lak is eveneens mat en in 6 verschillende kleuren leverbaar. Op de Ola 20 zijn daarnaast nog zo`n 25 normale kleuren mat lak mogelijk. De Mica lak is natuurlijk niet exclusief voor de Ola20 maar kan ook op andere modellen geleverd worden zoals de Way, Code, Idea40, Orange etc.
Voor de keukens zonder ronde vormen (zoals de Code, Zeta, Way etc) heeft Snaidero recent ook een aantal mooie kleuren hoogglans metallic opgenomen zoals Grigio Cemento, Bianco Nordic en Grigio Piombo. Qua hout zijn er trouwens nog meer kleuren verdwenen uit de collectie dan het het Dark Ash van de Ola 20. De vraag naar hout neemt (helaas) af, zodoende heb ik nog maar een paar kleuren echt hout over, licht eiken en donker eiken (Zeta). Voor de Time daarentegen is er nog de Noten en Teak houten versie (Licht Eiken is bij Time ook uit de collectie genomen). Snaidero heeft een aantal imitatie houten in de collectie opgenomen maar die wil ik persoonlijk niet aanbieden aan mijn klanten. Het blijft immers nep dat plastic en dat wil ik echt niet verkopen. De afgelopen week had ik zo`n nep hout kleur op m`n blog gezet trouwens. Daarnet nog even gesproken met Italië, maar "de markt" schijnt hier om te vragen. Nou, ik doe dan maar niet mee met de markt. Ik vind `t net zoiets als wijn drinken uit een plastic bekertje.
De Ola 20 keukens op bovenstaande foto`s zijn trouwens gelakt in Nordic White mica lak, dit is dus een wit met een fijn metaaltintje er door. Een andere hele mooie kleur mica lak is Grigio Cemento. Ik heb hem in Italië bekeken, echt schitterend. Als ik m`n eigen Ola 20 uitverkocht heb uit de showroom denk ik dat ik hem terug zet in deze prachtige exclusieve kleur. Hieronder een foto van de Ola 20 in Grigio Cemento.
Bij de Ola 20 tenslotte is sinds april ook een nieuwe Carbon poot toegevoegd aan de collectie. Ik had het op de Eurocucina al gezien, maar nog geen echt mooie foto kunnen maken daar. Hieronder dus een betere foto van de Carbon poot voor het overhangende bladdeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten