Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 6 maart 2023

Snaidero Rialto showkasten

Een poosje terug had ik een berichtje geplaatst over Rialto kasten van Snaidero.

Verschillende klanten hadden nog wat vragen naar aanleiding van dit berichtje.


Daarom nog even een aanvullend berichtje met meer informatie over het Rialto programma.

* De deuren in het Rialto programma zijn altijd gerookt glas

* De kasten zelf zijn er in verschillende kleuren. Vier kleuren "effen" (grigio stratus/grigio elite/cappuccino/vedergrijs) en 8 "motiefjes" (paulowna grigio/rovere copenhagen/noce canada/noce italia/noce midnight/frassino noir/resin ash/jute resin). Deze kleuren hebben allemaal dezelfde prijs.

* De kast wordt extra mooi met LED binnenverlichting. Dit is niet standaard bij de kast inbegrepen. Uiteraard kan Jan Levien de monteur deze verlichting inbouwen maar het verstandigst lijkt me om bij Snaidero de verlichting af-fabriek in te laten frezen.
* In het Rialto pakket zitten hoekkasten, dus glas aan voorkant en 1 zijkant (dus ofwel links danwel rechts). Deze zijn dus ietsje minder goedkoop als een kast met een dichte zijkant in de boven genoemde kleuren. Je ziet deze kast op het eerste plaatje in dit bericht op de buitenkant rechts.

* De accessoires uit het Rialto programma (wijnflessenhouder/wijnglazenhouder/binnenlades) zijn alleen mogelijk in de 90cm speciale Rialto kast (0208WA). Je ziet deze kast op het eerste plaatje in dit bericht (midden).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten