Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 30 maart 2023

Snaidero keuken in Alkmaar (project 1097)

Zoals jullie weten hebben de mannen deze week in Alkmaar gewerkt aan de Snaidero keuken van project 1097. Inmiddels staat het grootste deel van de keuken. Ook alle Gaggenau apparaten waren precies op tijd binnen en zijn nu dus ook gemonteerd.
Niet alle apparaten zijn trouwens van Gaggenau. In de vouwdeurkast hebben we bijvoorbeeld de hoge druk stoomoven ingebouwd (boven de vaatwasser). De klant kende dit apparaat nog van de vorige Snaidero keuken die ze bij me hadden gekocht toen ze nog in Heerhugowaard woonden.

De monteurs hebben naast de keuken ook het "zwevend" en verlaagde plafond gemaakt met geïntegreerde LED verlichting.
Het natuursteen blad (kwartsiet) is later besteld en daarom nu nog niet klaar. De monteurs gaan daarom weer verder aan de keuken als ook het natuursteen klaar is. Het blad is inmiddels gezaagd trouwens, dus zo heel lang zal de levering wel niet op zich laten wachten.

De monteurs zijn nu in Numansdorp aan het werk bij de klant van Snaidero project 1040. Ze gaan de hoge kasten wand monteren. Zodra de vloer bij die klant klaar is kunnen ze terug komen voor het eiland.
Voor na het weekend staat de montage ingepland van project 1105 in Veere. Hier heb ik een Snaidero keuken verkocht met Rialto kasten voor in de kamer.

De Snaidero keuken an-sich is binnen, deze is vanmorgen dus opgehaald hier en bij klant bezorgd. De Rialto kasten hebben een wat langere levertijd. Deze hoop ik binnenkort te kunnen brengen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten