Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 21 oktober 2020

LED pretpakket/vaatwasser met flexscharnier

Je ziet steeds vaker dat klanten LED plintverlichting kiezen (zoals de klant van Snaidero project 918 in de foto`s hier onder). Daarom hebben we het LED pretpakket onlangs aangepast. Er zit nu 10 meter LED strip in, 2 LED inbouwspots, trafo`s en een sensorschakelaar.

Maar hoe dan ook. Houd in geval van plintverlichting wel rekening met de vaatwasser (als deze niet in de vouwdeurkast zit).Bij een normale vaatwasser gaat de onderkant van de vaatwasser namelijk onder de plint. Daarom moet er in de plint een keep gemaakt worden. Nu valt dat de meeste klanten natuurlijk niet op, maar mooi is natuurlijk anders.

Maar als je LED plintverlichting wilt kun je de verlichting natuurlijk niet door zo`n keep laten lopen. De vaatwasserdeur komt dan immers tegen je LED verlichting aan bij het openen.Neff heeft daarom nu ook vaatwassers met flexscharnier. De deur van de vaatwasser komt dan niet meer tegen je plint aan. Qua montage is het veel mooier en je kunt ook nog LED plintverlichting nemen.

Tenslotte. De LED plintverlichting kun je natuurlijk ook voorzien van een schakelaar hé. Het hoeft niet permanent aan :). Het is voor `s avonds (als je in de kamer zit) wel gezellig als er nog wat licht in de keuken aan staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten