Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 29 januari 2016

Snaidero keuken in Vlissingen (project 702)

De afgelopen week hebben de monteurs Jan en Joop in Vlissingen gewerkt aan de keuken voor Snaidero project 702. Inmiddels is deze keuken klaar en kunnen ze weer verder bij mij hier in de showroom. Mijn nieuwe S100 keuken wordt nu ook in de Sistema 22 lijn uitgevoerd. Houdt er dus een beetje rekening mee dat er vandaag nog in de showroom wordt gewerkt.


De klant in Vlissingen heeft m`n vorige S100 keuken gekocht maar wel ietwat aangepast. De klant wilde de hoge druk stoomoven niet hebben en heeft deze omgeruild voor de ingebouwde wijnkoeler en een werkblad voor in de vouwdeurkast.

Omdat de S100 keuken nu ook is voorzien van de Neff FullSteam combistoomoven is voor veel klanten een dubbele stoomoven een beetje overdreven. Vandaar.

Ook is de plafondafzuigkap omgewisseld met de Snaidero Spring afzuigkap met bipolaire ionisatie. Met zo`n Snaidero Spring afzuigkap heb je immers geen afzuigkanaal naar buiten nodig en dat is in een appartement toch wel een voordeel.Hier boven de video van de S100 keuken die bij de klant is gemonteerd.

Van de nieuwe S100 keuken wil ik binnenkort een nieuwe video opnemen. Het verschil zit hem dan in de Sistema 22 kasten en de vouwdeurkast inrichting.


Zo heb ik nu een hele mooie accessoire bedacht voor in de vouwdeurkast. Een wijnglazenhouder in Iroko (dezelfde kleur als de schuifbare houten snijplank). Wel heel chique hé (deze wijnglazenhouder is trouwens niet in de prijs van de keuken inbegrepen!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten