Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 18 januari 2016

Glazen keuken in Keulen (beurs)

Robbert en ik zijn vandaag naar Keulen geweest. Op de beurs daar stond een glazen keuken opgesteld van het Italiaanse merk Valcucine.


Zoals jullie zien zijn de deuren en werkbladen in dezelfde kleur uitgevoerd (ton-sur-ton). Het "grappige" is dat de kopse kant van het werkblad (bij deze keuken in hout) eigenlijk ladefronten zijn. In het werkblad zit dus opslagruimte.


Wat ook leuk bedacht is bij deze keuken is dat de ladebodems eveneens van glas zijn gemaakt. Bijna zonde om spullen in je lade op te slaan (want dan zie je het glas niet meer).

Die glazen ladenbodems zitten overigens niet in de Snaidero collectie. Wél heeft Snaidero glazen deuren, die zitten in het programma van het keukenmodel Way.


Net als bij mij in de showroom is ook voor deze Italiaanse design keuken gekozen voor apparaten van Neff. Neff is een degelijk Duits merk wat goed past bij mensen die graag zelf koken.

In de hoge kastenwand zijn ook binnenlades gemonteerd. Super handig. Zo krijg je eigenlijk een extra brede apothekerskast.


De export manager (Ivan) heeft alles haarfijn uitgelegd aan Robbert. Zoals jullie zien; een echte Italiaan praat met z`n handen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten