Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 20 januari 2016

Snaidero keuken in Molenhoek

Gisteravond heb ik een nieuwe keuken ingemeten in Molenhoek (bij Nijmegen). De klant had een S100 keuken bij me gekocht, maar twijfelde nog wat over de opstelling. Inmiddels hebben we de definitieve opstelling vastgelegd en is de keuken voor deze klant besteld. Het wordt Snaidero keuken project 710.


Hier in de showroom zijn Jan en Joop nu aan de slag met de demontage van de S100 showroomkeuken. Deze keuken gaat naar een klant in Vlissingen op de boulevard.

De S100 keuken zoals ik hem had staan was uitgevoerd in de "oude" lijn van Snaidero. De nieuwe S100 keuken wordt in "maxi-uitvoering" gemonteerd. Dus een lagere plint en hogere kastromp (meer kastinhoud). Snaidero is een paar jaar terug begonnen met deze "maxi-lijn". Inmiddels is de gewone lijn niet meer leverbaar.


Bij de S18 showroomkeuken opstelling (foto hier onder) hebben we eerder deze maand dezelfde aanpassing gedaan.

Zoals jullie zien zijn de voorraadlades zijn nu hoger geworden (plm 39cm hoog i.p.v. 36cm). De plinten zijn nu slechts 10cm hoog (is wel wat lastiger bij de montage om eerlijk te zijn).


Daarnaast heeft de S18 showroomkeuken nu ook een dubbel stopcontact in de bladrand voor algemeen gebruik. De vaatwasser is nu veranderd naar een maxi-vaatwasser en dan gelijk het topmodel met automatische opening etc. Ook heeft de 90cm inductiekookplaat nu FIRE in de bediening.

Tenslotte is de Neff VarioSteam oven vervangen door een luxere Neff FullSteam oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten