Wrijf de varkenshaasjes in met de peper en zout en wikkel de varkenshaasjes dan in in een stuk plastic folie. Zorg ervoor dat de varkenshaasjes overal even dik zijn, vouw dunne puntjes dus dubbel.
Leg de varkenshaasjes nu naast elkaar in de stoomovenpan met gaatjes en doe ze 23 á 25 minuten op 85 graden in de stoomoven. De varkenshaasjes blijven hierdoor mooi rosé van binnen.
Doe nu de boter in een koekenpan en bak de varkenshaasjes (zonder de folie natuurlijk) even rondom bruin op hoog vuur. De varkenshaasjes zijn nu klaar en kunnen uit de pan gehaald worden.
Blus nu de boter in de koekenpan af met de rode wijn en laat de jus even bruisend doorkoken.
Snijd de varkenshaasjes nu schuin in plakjes van een paar centimeter dik en schep de jus er over.
Deze video heb ik overigens opgenomen in de Snaidero Ola 20 keuken van project 622.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten