Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 20 november 2014

Roestvrijstalen inbouwapparaten in de keuken

Zoals ik vanmorgen al op het blog schreef ben ik al een paar weken bezig met het omwisselen van "oude" lijn Neff naar nieuwe lijn Neff apparaten in de showroom. Zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien heeft de nieuwe lijn van Neff heel veel zwart glas. Als je (net als bij de S18 showroomkeuken) alleen nieuwe lijn Neff apparaten naast elkaar hebt dan ziet dat er heel strak uit (al moet ik eerlijk zeggen dat ik persoonlijk het rvs van de "oude lijn" toch mooier vind).


Als je de nieuwe lijn van Neff met rvs apparaten wilt combineren ziet het er toch wat minder strak uit. Voor de klanten met lopende offertes heb ik dus even zo`n situatie gemonteerd in de showroom (zie onderstaande foto). Echt niet om te pushen, maar ik kan me voorstellen dat het verstandig is om nu het nog kan "oude lijn" Neff inbouwapparaten te bestellen.


Hier onder een foto van de "oude lijn" Neff apparatuur in rvs gecombineerd met de Míele hoge druk stoomoven. Deze foto heb ik gemaakt bij de klant van deze Italiaanse design keuken in Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten