Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 14 november 2014

Snaidero Skyline 2.0 keuken in Texel klaar

Sinds gisteravond zijn Jan en Joop weer terug in Arnemuiden. De afgelopen week hebben ze zowel de keuken als badkamer gemonteerd bij de klant in Texel.

Van deze klant ontving ik onderstaand berichtje over de mail. Leuk zeg!

Goedemorgen Rudy,

Je weet niet wat je ziet!
Werkelijk SUPER.
Vandaag ga ik wat foto's maken en zal ze mailen Ook veel nieuwe details.
En wat zijn Joop en Jan vakmensen, maar ook prachtig volk.
En wat maken ze lange dagen.
Ik begrijp dat er een paneeltje nog wordt vervangen door Snaidero en je moet zelf nog even die Pininfarina zitting (PF 9296) in de douche bijbestellen (conform offerte/Bijlage) Jan en Joop gaan nog glaswand plaatsen rond de Kerst Met vriendelijke groet van 2 dolgelukkige klanten

Hans en iene


Bedankt voor het leuke berichtje hoor!!!!


De bedoeling was dat er de glazen achterwand achter de keuken lokaal besteld zou worden bij een bedrijf op Texel. Maar achteraf gezien heeft klant toch liever dat Jan en Joop het verzorgen. De kraan van de keuken moet er immers ook af als de achterwand gemonteerd moet worden. De mannen hopen dit jaar dus nog een Texel-tripje te gaan maken.

De loze ruimte achter de keuken (door de schuine wand) is trouwens niet echt loos. Jan en Joop hebben de hoge kast (met koelkast en oven) op wieltjes gemonteerd. Hierdoor kan deze kast in z`n geheel verschoven worden en kun je de ruimte achter de keuken gebruiken voor opslag van dingen die je niet dagelijks nodig hebt.

Klik hier om naar de projectpagina te gaan van de Snaidero Skyline keuken in Texel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten