Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 5 september 2013

Snaidero showroom in Italië

Veel klanten met een Italiaanse design keuken gaan ook op vakantie in Italië. Gisteren kreeg ik van Tineke (de klant van Snaidero Time keuken project 616) twee foto`s opgestuurd van een Snaidero showroom die ze tegenkwam in Alba (iets onder Turijn). Tineke is nu op vakantie in Italië, grote kans dat ze nog meer Snaidero showrooms tegen komt. Leuk als klanten op vakantie toch even aan je denken :).
Volgens mij is dat in keukenland echt uniek dat de showrooms qua styling zo consequent hetzelfde zijn zoals Snaidero dat doet. Of je nu in Moskou, Alba of Arnemuiden komt. Het ziet er toch herkenbaar als Snaidero showroom uit. De foto`s van de Snaidero Concept Store in Moskou kwamen trouwens al eerder voorbij op het blog.
Van Antoinette en Jobert (de klanten van project 597) kreeg ik laatst trouwens onderstaande foto doorgemaild. Ze waren ook op vakantie in Italië en hadden deze keer hun mooie Saab meegenomen. Inmiddels zijn ze weer terug want monteur Steef staat ingepland om hun nieuwe Snaidero keuken te gaan plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten