Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 6 september 2013

Snaidero keuken in Heist op den Berg

Gisteravond ben ik naar Heist op den Berg (België) geweest om in te meten. De bestaande keuken van klant is een Snaidero Mitica van zo`n 20 jaar oud die nu vervangen moet worden. Niet omdat de keuken versleten is, maar de inbouwapparaten gaan gewoon niet zo lang mee. Een Amerikaanse koelkast van die leeftijd is bijvoorbeeld echt een stroomvreter, die moet echt vervangen worden. Best toevallig eigenlijk, bij project 618 in Bergen op Zoom had ik een paar weken terug ook al zo`n Snaidero Mitica keuken die we mogen vervangen. De Mitica keuken in Bergen op Zoom gaan we recyclen in de bijkeuken trouwens, met name de ladekasten zijn nog lang niet versleten.
De oude Snaidero keuken in Heist op den Berg gaat niet naar de bijkeuken. Een andere klant van me die een tijdelijke keuken zoekt voor in z`n loods heeft wel interesse, ik hoop dat ze er dus uit komen samen.
Aan de hand van het inmeetrapport van gisteravond ga ik nu een nieuw keukenplan maken. We denken aan een sfeertje net als bij onderstaande Italiaanse design keuken. Heel wat anders, maar het is toch wel veel meer van deze tijd (vind ik dan persoonlijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten