Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 25 september 2013

Snaidero showroom event "Gusto e Design"

Afgelopen weekeinde had Snaidero in de vernieuwde showroom in Italië het evenement "Gusto e Design" georganiseerd in samenwerking met andere locale bedrijven uit Friuli (kaas, wijn etcetera). Tijdens deze show was er dus niet alleen lekker Italiaans eten, maar een presentatie van de nieuwe Skyline 2.0 én Abaco. Abaco wordt overigens niet in Nederland gevoerd, maar wordt de "instap-versie" die Snaidero voor de markt in Zuid Europa gaat voeren onder een apart label.
Het evenement werd druk bezocht, wat dat betreft kunnen ze bij Snaidero wel veel mensen mobiliseren, toch wel meer mensen als hier bij de mosselavond in elk geval :). Ivan (de Snaidero orderverwerker) vond het jammer dat ik er niet bij was, maar het is toch iets te ver weg om even langs te komen voor een hapje en drankje. Als het zo druk is zie je trouwens ook amper wat van de opgestelde keukens.
Aan de andere kant, lekker eten hebben ze er echt wel. Bij de mosselavond waren er ook een paar klanten bij die wel eens met me mee waren geweest naar Italië en die hadden het er nu nog over. Hier onder zie je de kok aan het werk in één van de Snaidero Ola 20 showroom opstellingen in micalak. Een paar maanden terug ben ik nog met een klant naar deze keuken wezen kijken toevallig (het is toen uiteindelijk een Ola 20 in Grigio Cemento geworden).
Vandaag is er hier bij geval ook zo`n Ola 20 bezorgd door Snaidero, eentje in Bianco Nordic micalak voor een klant hier uit de buurt. Helaas is de aannemer van deze klant vertraagd, Jan en Joop kunnen hier voorlopig dus nog niet terecht. Over de verschillende micalak kleuren had ik trouwens al eerder een stukje geschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten