Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 24 september 2013

De nieuwe Snaidero Skyline keuken

Toen ik in april in Italië was had ik gezien dat ze bezig waren met de nieuwe Snaidero Skyline. Een model wat Snaidero al jaren in het assortiment heeft en in Italië zelf veel wordt verkocht. Inmiddels is de nieuwe Skyline gepresenteerd, vandaar wat foto`s van deze Italiaanse design keuken.


Je ziet dat de nieuwe Skyline nu ook uit de Sistema 22 lijn komt, dus hogere kastrompen en dikkere deuren (22mm) zoals de Orange, Code, Ola 20, Way en de nieuwe Idea. De kastrompen zijn bij de Sistema 22 lijn ook iets dikker (19mm in plaats van 18mm wat de "oude" Snaidero lijn heeft).


Verder is "overbodige" plint weggelaten en is een optionele plintverlichting bedacht, eigenlijk iets wat al een paar jaar te zien is bij mijn huidige S11 showroomkeuken.

Ook is bij de Skyline een servodrive electrische opening toegepast zoals bij de Lux, dus bovenste lade met een greep en de onderste lade greeploos. De onderste lade doe je dus met je knie open (zit een sensor op).


Verder zie je dat er een extra "luifel" bedacht is voor de Skyline. Ook zijn de open kasten van de Code geïntegreerd in de Skyline. Allemaal met de gedachte dat mensen meer dingen "in het zicht" op kunnen bergen. De Skyline is zoals gezegd meer bedoeld voor de Italiaanse thuismarkt.


Tenslotte hier onder nog een korte youtube video van de Snaidero Skyline 2.0 keuken voor wie het leuk vindt. Van de vorige Skyline was ook een video gemaakt trouwens (voor wie het leuk vindt om de verschillen te bekijken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten