Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 7 mei 2024

Snaidero keuken in Bergen klaar (project 1115)

Vorige week zijn de monteurs begonnen met de montage van de Snaidero G10 keuken van project 1115.

Deze Snaidero keuken is nu helemaal en zonder opleverpunten opgeleverd. Alleen omdat de bouw nog niet klaar is bij de klant zit de keuken nu nog in de beschermfolie.

Hoewel nog ingepakt kun je wel zien dat het geen gewone G10 opstelling is. De klant heeft de vouwdeurkast "xl" gemaakt; 150cm breed dus.

Ook is de vouwdeurkast greeploos om het extra strak te maken (wilde klant graag).

In de vouwdeurkast zit niet alleen een wijnkoeler, maar bijvoorbeeld ook een druk stoomoven en een koffiemachine met vaste water aansluiting. De BSH koffiemachines zijn op moment van schrijven nog steeds niet of nauwelijks leverbaar, vandaar dat klant voor een ander merk moest gaan.

De hoge druk stoomoven is rvs. Apparaten zijn tegenwoordig voorzien van glazen fronten (bij Gaggenau kan dat evt. rvs kleur maar dat is niet hetzelfde). Vandaar dat de stoomoven in de vouwdeurkast is verstopt (net als de koffiemachine met vaste water aansluiting).

Zowel op het eiland als in de vouwdeurkast zit een spoelbak. Een dubbele spoelbak is natuurlijk wel handig als je toch een hele grote keuken hebt.In mijn G10 opstelling heb ik de hoge kasten in de wand staan. Bij deze klant zijn er Snaidero opzetkasten op maat boven gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten