Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 2 mei 2024

Neff koffiemachine voor Snaidero keuken in Almere

Oktober vorig jaar (een half jaar terug dus) leverde ik de eerste Snaidero keuken uit met Neff apparatuur nieuwe lijn (project 1090). De keuken was al eerder geplaatst, maar de Neff nieuwe lijn apparatuur kwam toen pas uit en heb ik toen dus ook geleverd.

De koffiemachine was toen manco. Ik had dat toen ook tegen de klant verteld, BSH (de eigenaar van Bosch/Constructa/Siemens/Neff/Gaggenau) had namelijk last van een overstroming in de fabriek met koffiemachines.


Eindelijk is er nu dus na 6 maanden ook een Neff koffiemachine nieuwe lijn bij me bezorgd. Deze heb ik per koerier bij de klant laten bezorgen zodat deze er zo snel als mogelijk in gezet kon worden.

Op Instagram zag ik dat de koffiemachine inmiddels gemonteerd is (klant had me getagd). Blij dat deze keuken dus nu eindelijk echt klaar is.

Zoals gezegd. Er is er maar 1 bezorgd, ik heb voor de andere klanten die op koffiemachines wachten dus nog steeds geen goed bericht. Misschien dat later dit jaar de situatie inzake de koffiemachines wat verbetert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten