Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 2 februari 2023

Snaidero project 1097 van start

Vandaag zijn de monteurs in Alkmaar begonnen bij de klant van project 1097. Deze keer gaan ze een kastenkamer inrichten met Snaidero kledingkasten maken op maat. Over een paar weken hopen we te gaan beginnen met de Snaidero keuken.

De Snaidero kasten voor de kastenkamer zijn in Midnight Walnut uitgevoerd. Dit heeft een aanzienlijk snellere levertijd als de roestvrijstalen kasten van de keuken voor deze klant.


Zodoende hebben we het op deze manier afgesproken. Ook heeft de klant Gaggenau apparaten uitgezocht. Deze zijn zelfs besteld vóór de keuken maar helaas nog steeds niet compleet (ik mis nog twee Gaggenau ovens).

De klant heeft ook een speciaal echt natuursteen (marmeren) werkblad uitgezocht. Dit komt niet zo heel vaak voor bij me maar het is natuurlijk wel heel bijzonder.

Daarom vandaag wat foto`s van zo`n Snaidero keuken met een natuursteen blad. De klant heeft een andere keur uitgezocht hoor. Ik laat de foto`s alleen maar zien dat het natuursteen goed past bij zo`n strake keuken.Waar je wel op moet letten is dat natuursteen kan breken, het moet dus goed ondersteund zijn. Zo`n oplossing met bar zoals bij de S10 en S100 keuken kan dan natuurlijk niet.

Op de foto hier onder tenslotte zie je dat je ook zo`n Rialto glazen kast kan gebruiken als afsluiting van je kastenwand. Is ook wel weer anders als anders.Geen opmerkingen:

Een reactie posten