Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 8 februari 2023

Snaidero project 1097 in Alkmaar

Eigenlijk stond voor deze week de montage op van de S10 keuken van Snaidero project 1096 in Zwolle. De aannemer van die klant heeft vertraging omdat materialen niet worden geleverd. De montage van de keuken is daarom tot nader order uitgesteld.

De monteurs zijn uiteraard wel aan het werk. Zo is eerder deze week de Snaidero keuken van project 1074 in Ooltgensplaat afgemaakt voor zover mogelijk. Ze zijn vandaag weer opnieuw aan de slag gegaan in Alkmaar bij de klant van Snaidero project 1097.


Bij project 1097 kan de Snaidero keuken eveneens nog niet geplaatst worden (ook daar is de benodigde verbouwing nog niet gereed). De monteurs zijn nu echter kleding kasten aan het maken bij deze klant. Zo wordt er onder het schuine dak een Snaidero kledingkast op maat gemaakt waar je kleding op kunt hangen.

In dezelfde ruimte hebben we ook een eiland gemonteerd voor het opbergen van kleding.

Achter dit eiland staan dan weer Snaidero kledingkasten waar je kleding in op kunt hangen (heb thuis ook zo`n Snaidero wand gemaakt in mijn slaapkamer).


De klant in Alkmaar heeft overigens al eerder een Snaidero keuken bij me gekocht voor in hun vorige woning in Heerhugowaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten