Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 23 april 2021

Snaidero keuken in Amsterdam (958)

De afgelopen week is de Snaidero keuken van project 958 opgeleverd. De klant (Khalid) stuurde me wat foto`s door van de nieuwe keuken.

Khalid heeft een eiland in roestvrijstaal hoogglans (S100). Ook tegen de wand staan rvs hoogglans onderkasten maar die zijn gecombineerd met Bianco Nordic micalak.

Op het eiland ligt een Corian werkblad wat in het werk is gekoppeld. Het blad is namelijk zo groot (330x120cm) dat het niet in de lift past.

Bij het keukenblok tegen de muur is juist voor roestvrijstaal gekozen (daar hoef je immers niet zo zuinig op te zijn).

Omdat er spiegelplinten zijn toegepast lijkt het ook dat het eiland zweeft boven de vloer. Met de LED plintverlichting valt dat natuurlijk extra goed op.

De inbouwapparaten van deze Snaidero keuken zijn allemaal van het merk Neff. Vaak wil ik nogal `s "vreemd gaan" met een ander merk afzuigkap (Falmec), maar dit keer is ook de afzuigkap van het merk Neff.

De klant heeft de nieuwe Glassdraft afzuigkap van Neff. Dit is een downdraft afzuigkap waarbij tijdens het koken een stuk glas omhoog komt.

Dit glas kun je dan weer een kleur geven die past bij je stemming van dat moment. Dit gaat via HomeConnect (wifi). Ook veel andere Neff apparaten zijn tegenwoordig voorzien van HomeConnect. Denk daarbij aan de Neff FullSteam oven die een seintje kan geven op je mobiel dat de kalkoen klaar is. Toch wel handig.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten