Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 14 september 2017

Snaidero keukens in Zeeland

Vanmorgen is de vervoerder van Snaidero weer langs geweest. Zo is bijvoorbeeld de S100 keukenbezorgd van Snaidero project 752 in Middelburg. Robbert heeft alles netjes uitgeladen en gesorteerd. De keuken in Middelburg staat ingepland voor montage bij monteur Niklas (hij is nu nog aan het werk bij de klant van keukenproject 755 in Poortvliet).


De andere monteurs, Jan en Joop zijn ook in de buurt bezig; in Arnemuiden zelfs. Ze zijn aan het werk bij de klant van Snaidero keuken project 766.

Bij dit turn-key project moet er best veel gebeuren. De mannen zijn er dus al enkele weken aan het werk. Er stond bij deze klant eerst een bestaande hoekkeuken van het merk Zeyko die middels een muur was afgesloten van de woonkamer (dat wilden mensen vroeger graag). De klant heeft er voor gekozen om de muur tussen de woonkamer en keuken weg te laten halen door Jan en Joop.

Omdat dit een dragende muur was moest dit wel opgevangen worden middels een stalen balk met een paal.


Nu wordt er een nieuwe S10 keukenopstelling geplaatst waarbij de paal voor de staalconstructie in het werkblad van het eiland "verdwijnt". Echt heel mooi met Corian want nu zie je geen naad in het blad.


Als deze keuken in Arnemuiden klaar is moet het er zo ongeveer uit gaan zien als de (onderstaande) S10 keuken hier in de showroom (de klant heeft natuurlijk wat dingetjes aangepast).




Geen opmerkingen:

Een reactie posten