Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 29 september 2017

Italiaanse design keuken in Engeland (project 709)

Een poosje terug had ik een Snaidero keuken verkocht in Engeland aan de klant van project 709. Een S100 keuken in roestvrijstaal. Deze klant woont in North Shropshire, dichtbij Shrewsbury (ten Zuiden van Manchester).


Monteur Niklas heeft in maart dit jaar deze keuken geplaatst.

Zolang er echter nog allemaal bouwvakkers in het huis rondlopen ziet het er natuurlijk nog niet representatief uit als Italiaanse design keuken. Ook was bijvoorbeeld de omtimmering van de hoge kasten nog niet gedaan.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en is het huis af. De omtimmering bij de hoge kasten is ook klaar en heeft ook een kleur gekregen. Boven de hoge kasten ligt nu ook de LED verlichting (net als bij de spiegelplint op het eiland). Omdat de LED verlichting bij de hoge kasten omhoog gaat heb je indirecte verlichting via het witte plafond.


Bij deze klant hebben we de vouwdeurkast voorzien van zowel een vaatwasser als een kleine spoelbak (met eenvoudige kraan). Deze spoelbak kan bijvoorbeeld gebruikt worden om iets af te spoelen voordat je het in de vaatwasser doet. Op het eiland van de keuken zit natuurlijk de grote V50 spoelbak met luxe kraan.


De afzuigkap had ik van te voren aan de klant geleverd zodat de aannemer de afzuigkap strak/glad in het plafond kon wegwerken (het is een nieuwbouw woning). Helaas heeft de aannemer de afzuigkap toch in een grote koof weggewerkt. Dat vind ik persoonlijk wel heel jammer. Op dit blogartikeltje over plafondafzuigkappen staan foto`s van hoe het eigenlijk bedoeld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten