Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 28 september 2017

Snaidero keuken in Way keramiek

De Snaidero Way keuken staat hier in de showroom in het glas; de S13 keuken. Je kunt dit model ook in keramiek ("tegel") bestellen, dit kan zelfs ton-sur-ton.


Deze keer dus zo`n Italiaanse design keuken in keramiek Lime grey. Dus zowel de deuren als het werkblad zijn in lime grey keramiek uitgevoerd.


De greeplijsten en plinten zijn in parel grijs matlak geleverd. De plinthoogte van de keuken is 10cm en de bladdikte is 12mm. De werkhoogte komt daarmee op 92.5mm.


De keramiek deuren kunnen door Snaidero op maat gezaagd worden. Je kunt dus opzetkasten boven de hoge kasten op maat bestellen zodat het helemaal dichtgezet wordt boven de keuken.


Bij deze keuken in keramiek wordt geen afzuigkap getoond. De meeste klanten vinden zo`n afzuigkap toch wel handig. Ik denk dat een subtiele plafondafzuigkap geen afbreuk doet aan het design.


Tenslotte. De keramiek keuken wordt door Snaidero geleverd in prijsgroep 9. Dit is 1 prijsgroep hoger als de Snaidero berekent voor de aluminium, glazen of roestvrijstalen keukens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten