Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 19 september 2017

Snaidero keuken in Alu Town

Een poosje terug had ik een berichtje geplaatst over de nieuwe deur Alu Town van Snaidero. Ik kwam nog wat andere foto`s tegen van deze keuken, het leek me wel leuk om dit met jullie te delen.


Bij Snaidero wordt de Alu Town deur op het eiland gecombineerd met eiken deuren voor de hoge kasten (kleur AP3KG3 DRY OAK). Zoals ik vorige keer al schreef, ik heb zo`n Alu Town keuken verkocht onlangs aan een klant in Bergen op Zoom. Deze klant heeft juist gekozen voor Alu Town voor de gehele keuken. Dus ook voor de hoge kasten. Persoonlijk lijkt me dit ook wel heel erg mooi.


Door Snaidero is gekozen voor een heel dun werkblad. Dit ziet er natuurlijk wel strak uit, maar qua werkhoogte kom je wel laag uit. Je kunt dan natuurlijk de plinthoogte verhogen om een hogere werkhoogte te krijgen. Dat zie je bijvoorbeeld bij deze keuken.


Bij de klant van de Alu Town keuken heb ik het blad juist verdikt naar 10cm. Dit is dezelfde maat als de Snaidero plinthoogte van 10cm. Dit leek me wel rustiger. Ook kon ik hierdoor de stopcontacten in de bladrand wegwerken (bij deze klant zelfs met USB aansluiting).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten