Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 1 april 2016

Snaidero keuken met Gaggenau inbouwapparatuur

De afgelopen dagen hebben de monteurs Jan en Joop in Scharendijke gewerkt aan de Snaidero keuken van project 712. Er zit nog best veel werk aan deze keuken, vandaar dat ze na het weekend nog even terug moeten om de keuken af te monteren.


Zoals jullie zien heb ik deze keer eens geen Neff FullSteam oven verkocht in m`n Snaidero keuken. Deze klant wilde heel graag een apparatenset van het zustermerk Gaggenau.

De Neff apparaten zijn tegenwoordig zwart glas en bij Gaggenau heb je nog metaalkleur. Wat je natuurlijk niet hebt bij Gaggenau is het hide-en-slide systeem op de ovendeur. Ook mis je bij Gaggenau het Neff CircoTherm systeem.


Wat ook na het weekend afgemaakt moet worden is de S13 showroomkeuken. Er is hard aan gewerkt, maar de keuken is helaas nog niet helemaal klaar. Robbert heeft de ergste rommel wel opgeruimd, maar er is nog best wel wat werk te doen.

De vervoerder van Snaidero is vandaag ook nog wezen lossen hier. Het was best veel sjouw werk deze keer. Hij had dus wel een visje verdiend vond ik.


En zoals jullie zien heb ik vandaag m`n E- achter B rijbewijs gehaald :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten