Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 4 september 2014

Snaidero keuken in Amsterdam

Zoals ik gisteren al schreef, de S20 showroomkeuken is verkocht en gaat naar een klant in Amsterdam. Gisteravond dus de installatietekeningen gemaakt en vandaag met spoed de uitbreidingen besteld.


Naast het roestvrijstalen eiland wilt klant namelijk ook een hoge kasten wand hebben in wit hoogglans lak. Hier onder een impressie van hoe het moet gaan worden. Klik voor meer informatie op de projectpagina van klant.


Dan nog even wat anders :). Prachtig weer vandaag hier in Zeeland. Daarom even een sfeerplaatje van vandaag. Dit is de Arnemuiden 33 die op dit moment op garnalen aan het vissen is.


Veel Arnemuidse vissers zijn overgestapt op de garnalenvisserij omdat de tongen op dit moment heel weinig opleveren. Er wordt heel veel tong gevangen op dit moment, zodoende levert deze vis voor de visser heel weinig op.

Voor wie niet uit Zeeland komt is dit misschien wel leuk om te zien. Hier onder een foto van ongepelde garnalen zoals ik ze van m`n broertje kreeg vorige week (hij werkt bij een garnalenbedrijf hier op het dorp).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten