Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 12 september 2014

Snaidero keuken in Rotterdam

Gisteravond ben ik naar Rotterdam geweest om de klant van Snaidero keuken project 636 te bezoeken. Deze klant woont in het gebouw New Orleans op de Kop van Zuid.


De klant heeft gekozen voor een wit hoogglans gelakte keuken met een kookbrug waar je dus zowel op kunt koken als eten. De kookbrug is van dik inox gemaakt terwijl het spoelgedeelte van het eiland in composiet is uitgevoerd (in dezelfde kleur als de keuken).


Hoe dan ook. We hadden afgesproken om te gaan stomen met de hoge druk stoomoven. De klant had gewacht met het gebruiken van de stoomoven totdat ik langs was geweest, dus ik had maar zoveel mogelijk kleine dingetjes meegenomen om te laten zien (recepten voor de hoge druk stoomoven staan hier).


Om een lang verhaal kort te maken. We hebben de mossels gemaakt met de stoomoven, maar daarna ging de stoomoven uit. Laat op de avond nog een electricien opgetrommeld, maar die kwam er achter dat het probleem toch echt in de stoomoven zat.


Wat nu? De mossels opgepeuzeld en het vlees maar in de vriezer gestopt. Zodra de stoomoven is gemaakt maak ik wel een nieuwe afspraak met klant (klacht is inmiddels doorgegeven aan de servicedienst van Míele hoor!).

Maar we hadden natuurlijk nog wel een Neff oven en een Neff inductiekookplaat. Zodoende hebben we alsnog lekker gegeten. Pasta, sperciebonen en Atlantische tong.


De tong is 20 minuten in de Neff oven geweest (samen met de mozzarella, cherry tomaatjes en geraspte kaas). Ook heel lekker zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten