Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 15 september 2014

Nieuwe lijn Neff inbouwapparatuur

Elke 7 á 8 jaar komt Neff met een nieuwe lijn inbouwapparatuur. De huidige apparatenlijn van Neff is in 2008 gepresenteerd, toen ben ik naar de fabriek van Neff zelf geweest in Bretten.

Zoals ik vanmorgen al op het blog heb gezet ben ik vandaag naar Duitsland gereden voor de presentatie van de nieuwste lijn Neff inbouwapparatuur. Deze keer had Neff het Kaiserpalais in Bad Oeynhausen afgehuurd voor de presentatie. Deze nieuwe lijn Neff apparaten wordt volgend jaar beschikbaar voor consumenten.


In dit blogbericht dus een korte reaktie en eerste indruk van de nieuwe Neff lijn.

Het zijn natuurlijk maar telefoonfoto`s, maar op de foto hier onder kun je zien dat Neff nu meer zwart glas laat zien en veel minder staal. Er wordt veel meer aandacht gegeven aan de besturing. Dit gaat heel chique zonder knoppen e.d. Zal wel even wennen zijn.


Wat ook mooi is (vind ik) dat je nu een mooi kleurendisplay hebt bij de luxere apparaten (zoals de koffiemachine). Bij de nieuwe koffiemachine wordt het melkreservoir nu achter de draaideur weggewerkt (uit het zicht). Het bonenreservoir is wel wat kleiner geworden nu. Houd er wel rekening mee dat de koffiemachine ook wat minder voordelig is geworden (wel heel chique).


Natuurlijk heeft Neff nog veel meer leuke nieuwe dingen, maar daar kom ik wel later op terug. Eén ding wilde ik nog wel graag laten zien: de temperatuurvoeler. Bij de luxere Neff ovens zit deze kerntemperatuurvoeler nu ingebouwd in de oven. Eveneens heel chique!


Voor wie de nieuwe lijn Neff apparaten in het echt wilt bekijken; de presentatie is ingepland voor vrijdag avond 31 oktober as. Hier onder de video van deze presentatie in onze showroom (later toegevoegd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten