Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 5 december 2013

Snaidero Ola 20 keuken in Moskou (Grigio Cemento)

In m`n eigen Snaidero Concept Store staat nu een Ola 20 keuken opgesteld in Grigio Cemento micalak. Ik heb zelf gekozen voor een eiland opstelling, maar zo`n Ola kan ook in een hoek geplaatst worden. Volgend jaar wil ik in Barendrecht zo`n hoekopstelling Ola 20 plaatsen bij project 623. Bij Samir in Moskou staat zo`n Ola 20 opgesteld, vandaag even wat foto`s van deze keuken in Grigio Cemento Micalak.


Bij deze Grigio Cemento keuken heeft Samir gekozen voor een "bruine" composiet, min of meer dezelfde kleur werkblad als de Ola 20 van mijn project 603 in Zeeland (Cuba Brown). Bij Grigio Cemento passen natuurlijk nog meer kleuren werkbladen. Ik denk dan toch wel een beetje "zwart/wit". Dus óf de gebrande zwarte graniet zoals bij de Grigio Cemento keuken in Roosteren of juist super wit composiet zoals de Ola 20 keuken in Lichtenvoorde.


Wat ik nog niet in de showroom heb en Samir dus wel, dat is de Pininfarina poot onder het aanrecht. Deze poot heeft hij in donker essenhout besteld en dat is natuurlijk bij Grigio Cemento de mooiste combinatie. Bij de Ola 20 keuken in Barendrecht heb ik ook zo`n donkere poot mogen leveren. Alternatief op de donker essen houten versie is een lichte essen poot of juist een carbon poot (de laatste wordt zelden verkocht).


Hoe dan ook, met de huidige Ola 20 kun je veel meer als met de vorige versie van de Ola keuken (de Ola 2000). Je kan nu veel meer keukenopstellingen maken. Eilandopstellingen zoals ik in de showroom heb staan, maar ook een rechte Ola 20 opstelling of juist een hoekkeuken zoals de Ola 20 bij Samir in Moskou.


Hoekkeukens kwamen bij de vorige Ola versie eigenlijk zelden voor. Eigenlijk werd hoofdzakelijk een rechte keukenopstelling verkocht zoals bijvoorbeeld bij de Snaidero Ola 2000 keuken van m`n project 386 in Ermelo. Een hoekkeuken Ola 2000 kon natuurlijk wél, ik heb het gedaan bij deze Ola 2000 keuken in Den Haag bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten