Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 4 december 2013

Keuken in Bergen op Zoom klaar

Sinds gisteravond is ook project 618, een Snaidero keuken in Bergen op Zoom helemaal klaar (ook zonder puntjes opgeleverd). Deze mat lak gespoten keuken is gemonteerd door Jan en Joop. De Bulthaup noodkeuken die bij deze klant stond hebben Jan en Joop nu weer mee terug genomen naar Arnemuiden.


Vanmorgen zijn Jan en Joop weer verder gegaan bij keuken project 600 in Vlissingen. De klant wilt nog wat timmerwerk gedaan hebben in de bijkeuken en ook moet er nog gestucadoord worden. Als dit stucwerk klaar is kan de schilder weer verder van de winter. Dan nog even iets anders. Afgelopen vrijdag had ik een discussie met een klant over een super lang werkblad. Een eiland kan mijn inziens namelijk ook té lang worden. Je kunt dan (nogmaals mijn inziens) beter twee eilanden los in het verlengde van elkaar neerzetten als 1 super lang werkblad. Het is gewoon heel irritant als je even wat aan de andere kant van het eiland nodig hebt en daar bijv. 10 meter voor moet gaan lopen. Ter illustratie onderstaande foto die ik op het web vond.


Persoonlijk denk ik dat je met een meter of 4 toch eigenlijk wel aan de max. zit, langer als 5 meter is toch minder functioneel. Als je het net als hierboven combineert met een tafel kun je overigens beter de mensen tegenover elkaar laten zitten. Is veel gezelliger (je kan elkaar aankijken als je met elkaar praat) en je hebt minder lengte nodig. Hieronder nog een opstelling met 2 eilanden in 1 ruimte. Is natuurlijk weer een andere ruimte maar je ziet toch wel dat het leuk is om 2 losse eilanden te plaatsen i.p.v. 1 extreem joekel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten