Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 9 mei 2013

Snaidero keukens met grepen

Van m`n klant uit Suriname kreeg ik nog een mailtje over de blokjesgreep van Snaidero (zoals bijvoorbeeld gemonteerd bij deze keuken in Zeeland). Ze vroeg zich af of hier ook alternatieven voor waren.
Je kunt natuurlijk de grepen laten vallen en kiezen voor electrische opening (of juist greeplijsten zoals bijvoorbeeld bij de Ola20 en Idea keukens). Maar zonder greeplijst of automatische opening zullen er hoe dan ook grepen op moeten komen om de lades te openen.
Op de bovenstaande ladekasten is de LF Fila greep gemonteerd van Snaidero. Een staafgreep die op verschillende lengtes leverbaar is. Met andere woorden, hoe breder je deur hoe breder de greep is die er op gemonteerd wordt. Bij deze houten Snaidero keuken heb ik bijvoorbeeld zo`n Fila greep geleverd. Hoewel iets minder praktisch (door de kleinere pakopening) heeft de Riga greep van Snaidero wel meer "design". Hieronder een foto van de Snaidero Riga greep. Deze Riga greep is bijvoorbeeld gemonteerd op deze Snaidero keuken in België, hier wordt trouwens ook greeploos gecombineerd met grepen (zo is het deel van het eiland aan de "kamerkant" greeploos).
En voor de keuken in Suriname? Ik kan de keuken eventueel zonder greepboringen op transport doen met de grepen los meegeleverd. Je kunt de grepen dan in het echt bekijken voordat de grepen er wel of niet op gezet worden. Als je ze niet mooi vindt kunnen er altijd nog andere grepen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten