Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 2 mei 2013

Italiaanse design keukens in Parijs

Op de beurs in Parijs staat Snaidero nu met een stand op de Foire de Paris. Snaidero heeft verschillende Italiaanse design keukens meegenomen, waaronder de Lux en Board. Ook staat er een Snaidero Way en een Ola 20 opgesteld.
De Ola 20 op de beurs te Parijs staat er in dezelfde opstelling als laatst in Brussel. Alleen deze keer een grijze micalak in plaats van Bianco Nordic. Persoonlijk vind ik dat nét even wat exclusiever, maar Bianco Nordic is natuurlijk wat minder uitgesproken en daarom kiezen veel klanten voor die kleur.
Het zijn ook deze keer geen studiofoto`s natuurlijk. In de digitale folder van Snaidero staan natuurlijk de hoge kwaliteit foto`s van de Ola 20 voor wie dat wilt.
Nog heel even (denk ik) en dan staat ook in m`n eigen showroom de Ola 20 opgesteld in grijze micalak... Ik heb voor as. zaterdag met een klant afgesproken voor de huidige Snaidero Ola 20 showroomopstelling.
Tenslotte nog een foto van de Board zoals die in Parijs staat opgesteld nu. Meer foto`s van de Snaidero Board keuken staan op deze pagina. Naast deze keukens staat ook de Way en de groene Lux opstelling op de stand in Parijs. Het gaat om dezelfde keukens als laatst in Brussel, dus die keukens zijn al eerder voorbij gekomen op het blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten