Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 28 september 2011

Plafondafzuigkappen bij de Snaidero Concept Store / Míele DA2900.

Al geruime tijd verkopen we ook plafondafzuigkappen in plaats van de roestvrijstalen schouwmodellen die voorheen veel verkocht werden. Dit in tegenstelling tot de Downdraft afzuigkappen waar we al eerder over schreven in dit blog. Sommige klanten zijn zo enthousiast over dit afzuigsysteem dat ook achteraf nog de schouwafzuigkap wordt vervangen door de plafondafzuigkap zoals bijvoorbeeld bij deze Snaidero keuken op Arnemuiden.


Inmiddels is ook Míele overstag (we zijn naast Neff ook dealer van Míele). Nu heeft Míele zijn eigen plafond afzuigkap, dit is de Míele DA2900. Tijdens de keukenbeurs in Duitsland hadden we hem al gezien: een Míele plafondafzuigkap met meerzone randafzuiging. Deze nieuwe Míele afzuigkap wordt boven de kookplaat aan het plafond bevestigd (is natuurlijk logisch bij een plafondafzuigkap). De metalen vetfilters zijn verborgen achter vier afzonderlijke, decoratieve afdekplaten, die zorgen voor een optimale wasemgeleiding. Hierdoor is de vetafscheiding beter en ontstaat er minder condens. De vier decorpanelen kunnen afzonderlijk verwijderd en gereinigd worden in de vaatwasser en zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of glas. Ook is de afzuigkap met een afstandbediening te bedienen. Glas is wel een aanrader omdat dit minder vlekkerig opdoet.

Natuurlijk is er bij de afzuigkap ook gelet op het energieverbruik. De DC motor verbruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele afzuigkap motoren. De vier gebruikte ledlampen schijnen helder, warm-wit licht op de kookplaat. Overigens is de afzuigkap zowel te bedienen met het op het apparaat aanwezige bedieningpaneel als met de bijgeleverde afstandsbediening.

De Míele plafondafzuigkap DA 2900 wordt gemaakt in afmeting 110x70 cm. Leuk is ook dat Míele een recirculatie optie aanbiedt voor deze afzuigkap zodat er nu ook een goede oplossing leverbaar is voor woningen met centrale afzuiging. De plafondafzuigkap DA 2900 van Míele is medio april/mei 2012 verkrijgbaar bij onze Snaidero Concept Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten